En del av Norsk Botanisk Forening

Som medlem får du være med på spennende turer, kurs og sosiale aktiviteter sammen med andre naturinteresserte. Vi har aktiviteter for alle, uavhengig av kunnskapsnivå og bakgrunn, og vi håper du finner noe du har lyst til å bli med på.

Lavforeningen har som mål å øke interessen for og kunnskapen om våre vakre Lavarter. Samtidig jobber vi med å kartlegge tilstanden for arter, for å ta vare på den ville naturen. Som medlem får du i tillegg medlemsbladet Blyttia fire ganger i året. Her kan du lese alt fra vitenskapelige artikler til lettfattelige skoleringsstoff om ville planter i Norge.

Har du allerede medlemskap i en annen grunnforening i Norsk Botanisk Forening og ønsker tilleggsmedlemskap i Norsk Lavforening, send en mail med forespørsel om dette til post@botaniskforening.no.

Medlemskap i Lavforeningen

• Hovedmedlemskap med Blyttia 400 kr